Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τηγανιτά ψωμακια!

Τώρα τελευταια λογο έλλειψης απο αλευρια επεσαμε και στην αλλαγή τις ετήσιας λίστας μείναμε  λίγο πίσω στις συνταγές!Anyway τώρα πήρα μερικά στα χέρια μου και σήμερα θα κάνουμε μια πολύ γρήγορη συνταγή για όσους τους αρέσει το τηγάνι! Έχουμε και λέμε 350 γρ αλεύρι dove που φουσκώνει μονο του 200 γρ νερό χλιαρο 1 κγ αλάτι και λίγο ριζαλευρο για την γέμιση εγώ έβαλα λίγο τυρί τριμμένο ,κασέρι τριμμένο και γαλοπούλα ψιλοκομμένη. Στην πράξη τώρα βάζουμε το νερό στο αλεύρι και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ωραία μαλακή ζύμη.Αν δείτε οτι κολαει ριξτε ακόμα λίγο αλευρι. Κοψτε σε μπαλάκια και απλα πατήστε ελαφριά απο πανω,αφήστε να φουσκωσουν  λίγο. Βάλτε  ενα τηγάνι με λάδι και μόλις κάψει ριξτε τα ψωμακια μέσα,ψησετε σε μέτρια φωτιά για λίγο.μόλις γίνουν αμέσως κοψτε το ψωμάκι στην μέση Αν δειτε οτι δεν εγιναν μεσα τηγανιστε ακομα λιγο.Βάλτε την γέμιση εγώ έβαλα και μαγιονέζα και κλειστε απο πανω

Ενα πολύ γρηγορο γεύμα ουτε 10 λεπτών αλλά είπαμε όσοι τους αρέσει το τηγανητό. Καλη όρεξη!
Δοκιμαστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου