Μια απλα συγκλονιστική απόλαυση είναι η συνταγή γιατί η κρέμα τυριού και το τσιγαρισμενο μπέικον δένουν πολύ με το αλμυρό μαφιν.το πρόβλημα μου ηταν πως θα αφήσω το κενό στην μέση για την γέμιση αλλά το ελυσα και αυτο.,όπως θα δείτε παρακατω αλλά φυσικά αυτός είναι ο δικός μου τροπος εσείς μπορεί να βρείτε εναν ποιο πρακτικο.Λοιπον έχουμε και λέμε τα υλικά τώρα:500 γρ αλεύρι χωρίς γλουτένη και 500γρ σόδα Σουρωτή, 1 κγ αλατι, 2 κγ μπεικιν 5 γρ μάγια αραιωμενη. Για την γέμιση μπέικον χωρίς γλουτένη και κρέμα τυριού Άρλα η οτι μάρκα θέλετε.Για την γέμιση τσιγαριζεται το μπέικον που το έχετε κοψει σε μικρά κυβακια και ριχνετε την κρέμα τυριού μέσα μέχρι να δέσει όλο μαζί.για τα μαφιν τώρα βαζετε την σόδα και το νερό και προσθέτετε το αλεύρι χτυπώντας σε μίξερ.Βαζετε τώρα τα διογκωτικα μπεικιν και την μάγια μέσα και συνεχίζεται το δουλεμα στο μίξερ.Γεμίζεται την μαφινιερα με το μείγμα και στην μέση βαζετε αλουμινόχαρτο όπως δειχνω εδώ.Ψησετε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτα πανω κάτω.Μόλις ψηθούν βγαλτε το αλουμινόχαρτο απο μέσα και Βάλτε την γέμιση και ξαναβαλτε τα μέσα για 10 λεπτα ακόμα.Έτοιμα!
Εδώ είναι το τελικο αποτέλεσμα.
Εδώ είναι το τελικο αποτέλεσμα.
Εδώ τα έβγαλα τα γεμισα και τα έβαλα για 10 λεπτα
Εδώ έβαλα το αλουμινόχαρτο στην μέση για να βάλω ύστερα την γέμιση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου