Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ζαμποκασεροπιτα χωρίς γλουτενη

Μια ωραία και γρήγορη συνταγή είναι η ζαμποκασεροπιτα,είναι πολύ χορταστικη και τα παιδία σας θα το λατρέψουν. Τώρα τι θα χρειαστούμε:300 γρ Σαρ αλεύρι και 300 γρ καπλανιδη για ψωμι,1 κγ μπεικιν χωρίς γλουτένη,1 κεσεδακι γιαούρτι,120 γρ βιταμ,1 κγ αλάτι.
Εκτέλεση: Κοσκινιζουμε τα άλευρα ,και ρίχνουμε το μπεικιν το αλάτι το βιταμ,και το γιαούρτι. Πλάθουμε μέχρι η ζύμη μας να μην κολαει.Αν σας κολαει ριξτε λίγο ριζαλευρο για να μπορείτε να το δουλεψετε. Κοψτε το ζυμάρι σε 3 μπάλες.Ανοιξτε με πλαστή την πρωτη μπαλα όσο λεπτή μπορείτε,αν κολαει ριξτε νισεστε στον παγκο σας για να δουλεψετε πιο εύκολα. Κοψτε σε λωρίδες στο μήκος που έχει το κασερι η ακόμα και ποιο λεπτές.στρωστε πανω μια φέτα κασέρι και μια φέτα ζαμπόν χωρίς γλουτένη η μια φέτα γαλοπούλα. Όμοιος απο πανω στρωστε παλι μια λωρίδα ζύμης και ξαναβαλτε τα ιδία υλικά με την διάφορα να προσθεσετε και λίγο κέτσαπ.Ομοιος καντε και τα υπολοιπα.Δηλαδη ξαναλεω ζυμη απο κατω ,υλικα κασερι και ζαμπον,ζυμη στην μεση και ξανα υλικα και ζυμη απο πανω.Αλειψετε με αυγό και ψησετε στους 200 βαθμούς στην αντισταση μέχρι να ροδισει.καλη επιτυχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου