Αυτην την συνταγή την σκέφτομαι εδώ και μέρες να την κάνω και σήμερα είπα να δοκιμάσω.Για τα υλικά έχουμε και λεμε
300 γρ Harisin αλεύρι για ψωμί,15 γρ μπεικιν,100γρ βούτυρο,200 γρ γαλα,1κγ αλάτι,70γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη αναλογα πόσο αλμυρά τα θελετε
Εκτέλεση:Κοσκινιζουμε το αλεύρικαι κραταμε 50 γρ αλευρι εκτος και ανακατεύουμε με το μπεικιν και το αλάτι,προσθέτουμε το βιτάμ φρέσκο και ζυμώνουμε μέχρι να ενωθεί με το αλεύρι,Προσθέτουμε την κεφαλογραβιέρα και το γαλα μέχρι να γινει μια μαλακιά ζύμη εύπλαστη.Μπορει να σας κολαει λίγο,ρίξτε το υπολοιπο αλεύρι στο χέρι σας και ζυμωστε ακόμα λίγο.Τυλιξτε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για 20 λεπτά.Επειτα ρίξτε λίγο αλεύρι στον πάγκο και ανοίξτε την ζύμη με πλάστη,όσο πάχος θέλετε,εγώ τα κάνω περίπου 1 εκ.Κοψτε με κουπκατ το επιθυμητό σχέδιο και ψήστε στον φούρνο για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.Καλη επιτυχεια
Τα συγκεκρμενα τα αλλειψα με τυρι φιλαδελφεια και απογειωθηκε η γευση!!
Οταν τα εβγαλα απο τον φουρνο!
Κοιταξτε ποσο λεπτα και τραγανιστα εγιναν.
Με το συγκριμενο αλευρι βγηκαν τελεια το Harisin για ψωμι
300 γρ Harisin αλεύρι για ψωμί,15 γρ μπεικιν,100γρ βούτυρο,200 γρ γαλα,1κγ αλάτι,70γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη αναλογα πόσο αλμυρά τα θελετε
Εκτέλεση:Κοσκινιζουμε το αλεύρικαι κραταμε 50 γρ αλευρι εκτος και ανακατεύουμε με το μπεικιν και το αλάτι,προσθέτουμε το βιτάμ φρέσκο και ζυμώνουμε μέχρι να ενωθεί με το αλεύρι,Προσθέτουμε την κεφαλογραβιέρα και το γαλα μέχρι να γινει μια μαλακιά ζύμη εύπλαστη.Μπορει να σας κολαει λίγο,ρίξτε το υπολοιπο αλεύρι στο χέρι σας και ζυμωστε ακόμα λίγο.Τυλιξτε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για 20 λεπτά.Επειτα ρίξτε λίγο αλεύρι στον πάγκο και ανοίξτε την ζύμη με πλάστη,όσο πάχος θέλετε,εγώ τα κάνω περίπου 1 εκ.Κοψτε με κουπκατ το επιθυμητό σχέδιο και ψήστε στον φούρνο για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.Καλη επιτυχεια
Τα συγκεκρμενα τα αλλειψα με τυρι φιλαδελφεια και απογειωθηκε η γευση!!
Οταν τα εβγαλα απο τον φουρνο!
Κοιταξτε ποσο λεπτα και τραγανιστα εγιναν.
Με το συγκριμενο αλευρι βγηκαν τελεια το Harisin για ψωμι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου