Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ταρτα με λαχανικά χωρίς γλουτενη

Σήμερα εκατσα και εκανα μια Τάρτα αλμυρή και ειλικρινά εντυπωσιαστηκα με το αποτέλεσμα.Τώρα για την ζύμη τις ταρτας έχουμε και λέμε 280 γρ αλεύρι Σαρ C, 180 γρ βούτυρο, 50 γρ νερό,1 αυγο, 1 κγ αλάτι και 1\2 κγ ζάχαρη. Βάζουμε στο μίξερ το αυγό και το βιταμ σε κομάτια και προσθέτουμε σιγά σιγά αλεύρι και νερό.στο τελος προσθεσετε το αλάτι και την ζάχαρη. Χτυπιστε για λίγο και μετα με τα χέρια σας πλαστε μια ωραία σφιχτή μπαλα.Τυλίξετε με μεμβράνη και αφήστε μια ωρα να γίνει.έπειτα βγάλετε την ζύμη και με δυο κομάτια λαδοχαρτο ανοιξτε την ζύμη με εναν πλαστή,απλωστε στην ταρτιερα Βάλτε απο πανω ενα κομάτι λαδοκολα και ριξτε βάρος απο πανω.εγώ εριξα ρύζι.Έπειτα ψησετε στον αέρα για 15 λεπτα στους 180 βαθμούς και βγάλετε το βαρος με την λαδοκολα και ψησετε για αλλά 10.Τώρα για την γέμιση εκοψα φρέσκο κρεμμύδι περιπου 4 κρεμμυδάκια 2 κολοκυθάκια σε μικρούς κύβους και ενα καρότο επίσης σε μικρούς κύβους, τα τσιγαρισα για 10 λεπτα και τα απλωσα μέσα στην ταρτα.μετα χτυπησα 2 αυγά με μια κρέμα γάλακτος και το εριξα και αυτό απο πανω,έκοψαν κυβακια κασέρι Άρλα περιπου 100 γρ και τα έριξαν μέσα  στο τέλος ετριψα κεφαλογραβιέρα απο πανω και εψησα για 25 λεπτα στον αέρα στους 200 βαθμούς.Καλη ορεξη
                                   Βουαλα!!!
                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου