Μια γρηγορη συνταγη και ωραια και πολυ γνωστη ειναι η λαλαγγιτες δηλαδη τυγανισμενο μειγμα με διαφορα τυρια και γαλοπουλα.Αν και πιστευω οτι οι ποιο πολυ γνωριζεται να τους κανετε εγω θα την γραψω για αυτους που ισως δεν ξερουν.Τωρα τα υλικα 1 λιτρο γαλα ,2 αυγα χτυπημενα με αυγογδαρτη,1 κγ αλατι ,1 κγ πιπερι,2 κγ μπεικιν και αλευρι περιπου 500 γρ και ισως λιγο παραπανω θα το δειτε με το ματι μεχρι να χυλωσει.Επισης βαλτε μεσα 200 γρ τριμμενη φετα,200 γρ τριμμενη παρμεζανα η γκουντα,5 φετες γαλοπουλα κομμενη σε κοματακια μικρα.
Ανακατευουμε ολα τα υλικα και στο τελος προσθετουμε το κασερι την φετα και την γαλοπουλα,
Ανακατευουμε ολα τα υλικα και στο τελος προσθετουμε το κασερι την φετα και την γαλοπουλα,
βλεπετε ποσο χυλομενο πρεπει να ειναι.Επειτα ριξτε σε ενα τυγανι λαδι και μολις καψει με ενα κουταλι ριξτε κουταλια κουταλια μεσα στο τυγανι.
βουαλα μολις ροδισουν βγαλτε τα και βαλτε σε χαρτι αποροφητικο
οριστε καλη ορεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου